Един от най-големите английски таблоиди „Сън” разпространи вчера информацията, че Димитър Бербатов има връзка с българския топмодел Теди Велинова. Този път обаче в стремежа си да е първи и да поднесе най-любопитната пикантерия около звездата на Тотнъм, медията – сгреши напълно.

Очевидно позовавайки се на непотвърдени източници, „Сън” написа, че капитанът на българския национален отбор се среща с един от най-красивите модели в страната ни. Може би грешката идва и от факта, че Бербатов всячески се опитва да скрие личния си живот от обективите на камерите, тъй като британските папараци все още не са се докопали до истинската му половинка.

Изданието цитира изказване на българския коментатор Иво Ангелов, според който нападателят на „шпорите” е започнал да вкарва толкова често точно заради очарователната си приятелка.

Самата Теди Велинова разкри в предаването на Венета Райкова „Горещо”, че от близо година има връзка с 22-годишно момче, което определено не се вписва във възрастовата група на Бербатов, който преди малко повече от седмица навърши 27 години.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

"Сън" реши да покаже как изглежда дупето на Теди Велинова