Завърналият се след контузия български нападател Светослав Тодоров заяви в интервю за Гонг, че всички проблеми вече са зад гърба му.

„Всичко мина нормално. Вчера играх 60 минути. След мача всичко е наред. Няма какво повече да кажа. Надявам се да съм здрав през сезона”, бяха първите думи на голмайстора.

„Лекувах кръстна връзка. Почнах подготовката с Чарлтън и всичко беше наред. По-късно получих мускулно възпаление, почивах за кратко и сега пак съм на линия”, продължи Тоди.

„Всичко с Чарлтън е супер. Помогнаха ми много по време на възстановяването. Треньорът реши, че иска да остана още една година, въпреки че не бях играл цели пет месеца. Това беше изключително важно за мен”, каза видимо благодарен Светльо Тодоров.

„Имаме амбиции да се върнем във Висшата лига. Има още 44 мача, така че нищо не се знае”, така коментира Тодоров целите на „Адикс” за новата кампания.

„Винаги съм казвал, че ако имат нужда от мен, винаги съм готов да помагам на националния отбор. Да съм жив и здрав, пък другото си зависи от треньора”, отбеляза още стрелецът.

„Валери Божинов също нямаше късмет. Момчето се оправи от една тежка контузия и получи коренно различна. Това е футболът. Ако хората си мислят, че е лесно, не е лесно. Има футболисти, които са късметлии, но и в живота е така”, завърши завърналият се след тежка травма на коляното Светослав Тодоров.