„Красота от Берба“, „Дими показа дарбата си при успеха на Юнайтед“ - така „Sun” озаглавява материала си за победата с 4:0 на Манчестър Юнайтед над сборния отбор от звездите на американското първенство. Българският нападател на англичаните Димитър Бербатов започна като титуляр като вкара и третото попадение.

Английският таблиод по принцип има доста критичен поглед върху играта на бившия български национал. Този път обаче изданието не спестява похвалите си към Бербатов.

Ето част от написаното от колегите в „Sun”:

„Димитър Бербатов казва, че обича да създава красиви неща на терена – със сигурност успя снощи на „Ред Бул Арена“ снощи.

С брилянтен тънък пас успя да създаде ситуацията за първия гол на Юнайтед, реализиран от Андерсон.

Малко по-късно създаде нещо наистина специално и вкара третия гол в противниковата врата – Бербатов се възползва от добър извеждащ пас на Уейн Рууни, след което с десния крак прехвърли вратаря. Но това не бе най-хубавото. Топката отскочи от напречната греда, Бербатов с лекота овладя на гърди, топката се спусна надолу и от близко разстояние я вкара с воле.

След като бе заменен пък, той получи широка усмивка от мениджъра на Юнайтед сър Алекс Фъргюсън и поздрав от типа „Дай пет“.

Това бе момент между двамата, който изглеждаше почти невъзможен след финала на Шампионската лига, когато Бербатов бе оставен извън състава.“