Бившият нападател на Левски Атанас Курдов е получил неприятна изненада в Италия. Той е получил оферта от местния Мантова и е отпътувал за Апенините в компанията на своя брат. Там обаче българинът се е натъкнал на неприятната изненада.

„Отидохме на стадиона и първо се срещнахме със спортния директор, който ме шокира с въпроса „ти ли си защитникът“? След това треньорът ме попита в какво състояние съм, а аз му признах, че ще ми трябва малко време, за да вляза във форма. Човекът ми благодари, че съм откровен, но сподели, че не е имал уговорка да пристига подобен играч в клуба. Мениджърите се скриха, не ни бяха запазили хотел, започнаха да обясняват, че трябва да мина прегледи вечерта, но ми стана ясно, че работата въобще не е сериозна и си тръгнахме. В крайна сметка изобщо не съм бил на проби, а бях подведен от несериозна агенция“, коментира пред Гонг нападателят.

Наско Курдов продължава да е свободен агент. За последно той игра в Левски, но скъса договора си с клуба преди края на първия дял от първенството.


Свали си приложението на Gong.bg – за ANDROID – за iOS