Воденият от Стойчо Младенов тим на Кайсар продължи с блестящото си представяне на финалната права на местното първенство.

В мач от предпоследния кръг бе победен добрия тим на Жетису с 1:0. Преди мача гостите бяха преди Кайсар във временното класиране, но победата размени местата на отборите. След трите поредни победи Стойчо Младенов доведе отбора си само на точка от четвъртото място и в момента дели петата позиция с Актобе.

Любопитното е, че именно двата тима се срещат в следващия, последен кръг на надпреварата, което вероятно ще реши и кой ще бъде по-напред в крайното класиране.

Няколко минути след началото на второто полувреме гостите си отбелязаха автогол, който в крайна сметка бе и единственото попадение в мача.

Кайсар е единственият тим в този заключителен етап, който навърза три поредни победи. А именно в тези последни кръгове се получиха доста любопитни и „неочаквани“ резултати, което доведе до странни загуби на фаворитите в някои от двубоите.

Реално с изиграването на последния мач следващата седмица договорът на Стойчо Младенов с Кайсар изтича, като на този етап няма информации, дали наставникът  желае да продължи работата си точно в този отбор.