Старши треньорът на Мамелъди Съндаунс Христо Стоичков отговори на нападките на своя играч Бенедикт Вилакази - Тсо, който заяви, че наставникът подронва неговия авторитет и не го пуска в игра, защото е нисък.

Играчът заяви за новото издание на "KICK OFF", че Камата иска да подрони неговия авторитет и затова не му позволява да играе в повече мачове. Тсо заяви: "Той трябва да разбере, че ще дойде време, когато на него ще му трябват играчи, които не играят, но аз не мисля, че тези, които са заковани на пейката ще са готови да умрат за него".

Стоичков пък заяви след днешната тренировка на своя тим: "Аз имам голям състав. Това е мое решение да не го пускам в игра. Аз съм треньорът и разполагам с 35 играчи. Вуйо Мере не играе - дали ще ме питате защо не играе? Това е мое решение!". Попитан дали не пуска в игра Вилакази, защото е нисък, Камата заяви гневно: "Той игра пет минути в последния мач. Дали аз съм казвал, че е нисък? Глупак! Аз съм треньорът - не можете да ме питате защо не пускам някого в игра".