Старши треньорът на Селта Христо Стоичков все още не може да стигне до така желаната победа в Сегунда дивисион. В мач от втория кръг на първенството тимът, в който се състезават двама българи – Владимир Манчев и Петър Занев загуби като гост с 1:2 от Кастейон. В първата среща Селта Виго завърши 1:1 с Кордоба.

Бившият селекционер на националния ни отбор се довери на сънародниците си Занев и Манчев, които стартираха мача като титуляри.

Първият гол падна в Едва в 69-та минута, когато Нунес откри за гостите. Отборът ръководен от Христо Стоичков обаче не успя да задържи преднината си и бе обърнат от своя съперник.

Изравнителното попадение падна в 73-та минута благодарение на Арана, който 12 минути след това оформи крайното 2:1 за домакините.

По този начин отборът на Манчев, Занев и Стоичков, който стартира с големи надежди и очаквания тимът да се завърне в елита на Испания, се смъкна до 15-о място в класирането на Сегунда дивисион, като в актива си има едва една точка от равенството в първия кръг.