Христо Стоичков допусна нова загуба начело на Селта Виго. Бившият селекционер на България не съумя да се противопостави на Елче и допусна поражение с 0:2 в шестия кръг Сегунда дивисион.

Камата пусна в 70-та минута Владимир Манчев, който обаче не вкара гол, каквато е задачата му в Селта. Любопитно е, че Елче желаеше силно Владимир Манчев по време на лятната пауза, но нападателят отказа да премине в този тим.

Другият българин във Виго Петър Занев продължава да е в немилост. Бившият футболист на Литекс изобщо не попадна в групата за двубоя.

В кошмар за Христо Стоичков се превърна халфът на домакините Белвис, който вкара и двата гола. 13-та минута се оказа фатална за Камата и неговите испански момчета. Домакините от Елче удвоиха преднината си в 56-та минута.

Загубата остави Селта Виго на 14-то място със 7 точки във временното класиране. Отборът воден от Стоичков е на 7 пункта от третата позиция, която дава право за участие в елитната дивизия през следващата година.

Положението бе и по-трагично за клуба от Галисия, но Селта се съживи, след като записа победи в предишните два кръга, преди да загуби отново, този път от Елче.