Съветникът в руския клуб Ростов Христо Стоичков изгледа двубоя на тима срещу Терек Грозни (1:1) от ВИП ложата на стадион „Ахмат Арена” в компанията на президента на тима Юрий Белоус. След края на двубоя той сподели впечатленията си от видяното пред местните медии.

„Хубав мач, интересна развръзка се получи. Мисля, че и на зрителите им допадна този двубой. Ростов ми хареса. Единствено заради резултата искаме повече. През цялото време водихме и отстъпихме в края на срещата. Можехме да спечелим тези три точки, които ни бяха много необходими сега. Но… Нищо. Точката, която спечелихме днес, сега е с цената на злато”, сподели Стоичков.

„Не мога да кажа, че нещо не ни достигна. Ростов се представи не лошо в срещата, игра грамотно. Имаше само лош отрязък от време – последните 10 минути, които предопределиха края на двубоя. Но като цяло мачът беше добър. Претенции към съдията имаме, дори много”, завърши Стоичков.

Участие в двубоя за Ростов не взе Чавдар Янков, който ще отсъства дълго време от терените заради контузия. Благой Георгиев също не игра за Терек Грозни.