Футболистът на Астън Вила Стилиян Петров похвали своя съотборник Габриел Агбонлахор, който отбеляза втория гол срещу Манчестър Юнайтед (2:3). Преди това англичанинът бе освиркан от феновете на тима, тъй като според тях, той не си е давал много зор по време на мачовете.

„Мисля, че той не прие толкова сериозно тези неща, тъй като е умно момче”, сподели Стилиян Петров, който допълни, че съотборникът му продължава да се трудни много усърдно.

„Понякога нещата не се стичат много добре за хората. Той разбира това и мисля, че когато видите Габи в следващите мачове на отбора, ще познаете един различен футболист”, добави Стенли.

„Не смятам, че освиркването беше само срещу Габи. Мисля, че феновете бяха ядосани на целия отбор. Например, срещу Тотнъм не спечелихме, въпреки че привържениците ни очакваха точно това от нас. Габи беше просто жертва на обстоятелствата, в момент, в който феновете бяха ядосани. Те обичат хората, които вкарват голове”, добави Стилиян Петров, който смята, че занапред Агбонлахор ще продължи да показва класата си.