Стилиян Петров се закле, че ще спечели доверието на феновете на Астън Вила, съобщава „SkySports”.

Полузащитникът не успя да покаже най-доброто от себе си, откакто акостира на „Вила Парк” от Селтик, коментира материалът.

Българският национал обеща, че ще направи всичко, за да си възвърне формата и е сигурен, че мениджърът Мартин О’Нийл ще изведе отбора напред въпреки трудния период.

„Знаех, че във Вила ще бъде много по-различно от Селтик и няма да мога да печеля всяка среща, защото първенството на Англия е много по-силно от шотландското”, каза Петров пред английския всекидневник „Мирър”.

„Има много по-добри отбори, с качествени футболисти и темпото на мачовете е малко по-бързо. Аз обаче съм наясно, на какво съм способен. Знам, че мога да играя много по-добре и това ще стане”, заяви халфът на националния.

Бирмингамци са застрашени от изпадане, но Петров е сигурен, че бъдещето на клуба под ръководството на Мартин О’Нийл е светло.

„Феновете на отбора вярват в треньора, но мислят, че ще му отнеме повече време да направи тима силен. Това ще стане скоро и аз съм щастлив да играя за него, защото знам, какво може и на какво е способен. Той казва точните думи в точното време. Винаги вижда всичко и не пропуска нищо. Играчите осъзнават това и всеки един се опитва да си върши добре работата. О’Нийл си държи на думата и е честен, което е много важно за футбола. Никога не съм чувал лоша дума от него”, сподели бившият футболист на „детелините”.