Българският халф на Астън Вила Стилиян Петров за пореден път отхвърли възможността да напусне клуба и обеща в най-скоро време да е отново в топ форма.

Петров така и не може да я намери, откакто премина на „Вила Парк” от Селтик, а в последните два мача не получи доверието на треньора Мартин О`Нийл.

28-годишният национал обаче е решен да намери отново мястото си в тима и да покаже истинските си качества.

Пред бирмингамския Express & Star Петров заяви: „Не съм показвал най-добрата си форма във Вила, но не мога да се оплаквам. Трябва просто да се справя с това, а мениджърът избира състава.”

„Понякога нещата не се получават, но въпреки това трябва да даваш най-доброто, на което си способен заради съотборниците си, и точно това правя аз. Никога не се отказвам. Ще се върна в игра за Вила. Признавам, че няколко човека вече ме попитаха какво мисля да правя оттук-нататък. Но аз не се отказвам и не мисля за трансфер,” каза още Стан.

Петров също така сподели, че не намира английската висша лига за по-трудна от шотландската. „Футболът е един и същ навсякъде. Аз съм играл и в Шампионската лига, и за националния отбор, на Европейско първенство, така че не намирам големи разлики,” каза още Стилиян.