Българският полузащитник на Астън Вила Стилиян Петров обяви, че само от него е зависело да промени мнението на феновете за себе си след слабия старт на кариерата му на Вила Парк през 2006 година, когато бе привлечен от Селтик за 6 милиона паунда.

„Стартът ми във Вила не беше добър. Хората очакват повече, а аз не го показвах, което беше разочароващо за мен и за тях”, заяви Стенли, който напоследък е неизменен титуляр и сред най-добрите играчи в тима на Мартин О’Нийл.

Зависеше от мен да променя мнението на хората. Дойдох тук като добър играч и такъв искаха да ме виждат хората искаха да ме наблюдават”.

„Аз обаче никога не спрях да вярвам и сега показвам това, което наистина мога да направя. Важно е за всеки играч да не загуби вяра. Лично от всеки зависи да пази мястото си и затова задълго през миналия сезон бях извън състава.”

„Твърдо бях решил, че нещата не могат да останат такива, така че просто продължих да работя и изчаках за моя шанс. Когато дойде, знаех, че съм трябва да започна да показвам, че мога да играя.”

„Ласкаво е, когато мениджърът казва хубави неща за теб, но ако отделяш твърде много внимание на това, може да забравиш какво трябва, за да имаш успех.”

„Наистина искаме да постигнем нещо за феновете. Ако се класираме за Шампионската лига, това би било фантастично”, каза още Стилиян Петров.