Футболистът на Астън Вила Стилиян Петров изрази вярата си, че съотборникът му Емил Хески ще се върне на пътя на победата и ще спре непрекъснатите критики по свой адрес.

Хески пое ролята на изкупителна жертва за неуспехите в тима, веднага след като бе привлечен за 3,5 милиона паунда от Уигън Атлетик през януари. Хески бе контузен в началото на кариерата си във Вила и записа ужасяващия резултат от само две попадения в 14-те си мача с фланелката на бирмингамци.

"Емил е забележителен играч. Той е в състава на националния отбор на Англия и това само по себе си е доказателство, че той е добър футболист. Той добави качество към отбора на Астън Вила. Понякога на футболистите им трябва малко повече време за адаптация", заяви Стенли.

Подобно е и мнението му за защитниците Ники Шоури и Карлос Куеяр. Той увери привържениците на Вила, че двамата ще станат много добро дуо в отбраната на тима. Шоури и Куеяр получиха разнородни отзиви за представянето си, след идването им за немалко пари съответно от Рединг и Рейнджърс преди година.

"Феновете не могат да чакат. Те искат да побеждаваме непрекъснато. Това е нормално. Може да е необходимо дълго време, преди привържениците си да променят своите становища, но понякога само едно нещо е нужно. Естествено, ако един футболист показва постоянство, те ще го забележат. Ние, футболистите, не се съмняваме, че Ники и Карлос ще стават все по-добри през следващите сезони", допълни Петров, цитиран у нас от БГНЕС.