Станислав Манолев публикува съобщение в личния си сайт, в което декларира подкрепата си към съотборника си националния отбор на България Стилиян Петров.

Десният бранител на ПСВ Айндховен пожела на Стилиян бързо да успее да се пребори с левкемията и в най-скоро време отново да бъде на терена:

„Искрено вярвам и се надявам, че Стенли ще пребори тази коварна болест и в най-скоро време, отново ще ни радва с невероятните си игри, както за националния отбор, така и за клубния. Той е голяма личност и има какво да даде на България. Нека всички проявим съпричастност и да се помолим за оздравяването на Стенли.“

„Стискам ти палци Стенли, ти си силен човек и вярвам, че ще се справиш в борбата с болестта“, пише още Станислав Манолев.

В петък Димитър Бербатов също използва интернет, за да покаже още веднъж подкрепата си към Стилиян, като публикува, като написа на във „Фейсбук“: Нека всички се молим и вярваме, че Стилиян Петров, един от най добрите футболисти, който България е раждала, един от моите най добри и близки приятели, ще спечели тази битка... Дръж се Бат Стел...“