Станислав Ангелов вкара първия си гол за Енерги Котбус. Пелето се разписа по време на днешното следобедно занимание на тима.

Старши треньорът Петрик Зандер продължава да измъчва футболистите си с тежки упражнения по време на подготвителния лагер в Зомерфелд. Тримата вратари Томислав Пиплица, Грехард Тремел и Том Микел имаха необичайно много работа днес. На днешното следобедно занимание наставникът реши да комбинира упражнения за бързина и координация с изстрели към вратата.

При това футболистите реализираха много красиви голове. Ангелов също се разписа. „След като в продължение на два дни защитникът се оплакваше от силни болки в бедрените мускули, новото попълнение разкри качествата си и показа, защо е един от най-техничните български национали”, коментира официалният сайт на Енерги.

„Откакто чу новината, че ФИФА официално е изисквала от Левски да даде разрешение бранителят да играе в германския отбор, Станислав се чувства като освободен. Той се надява, че е въпрос на дни да облече екипа на Енерги в истински мач”, пише още материалът.

Досега бившият защитник на българските шампиони нямаше право да участва в контролите на „червено-белите”.