Футболният живот има различни лица. От една страна – виждаш нови страни, добиваш нови впечатления, комуникираш с различни хора. От друга обаче, трябва да пожертваш много мили неща – семейство, роднини, приятели.

Постоянните лагери и мачове до толкова ангажират ежедневието ти, че дори с месеци може да не видиш най-скъпите си хора. Затова моментите, когато се срещнеш, макар и за малко със семейството си, са изключително емоционални.

Подобно нещо се случи и с български треньор на Металург Донецк – Николай Костов, който имаше възможността да прегърне дъщеря си. Жени сега учи в университет в Испания и в почивния си ден посети лагера на украинския тим, който сега е в Марбея.

Жени е истинска фенка на Металург Донецк – винаги е в час какво се случва с тима и освен това черпи информация от първо лице – своя баща.

Красивата българка разведри обстановката в лагера, като дори шефовете на Металург не пропуснаха да се снимат с нея. В състава на Металург се състезават двамата българи - Велизар Димитров и Чавдар Янков. Освен това екипа на украинците вече носи и бившият футболист на Левски - Зе Соарес.