Краси Радков излезе лош пророк за централния нападател на Манчестър Юнайтед Димитър Бербатов. На купон в Night Flight, Краси влезе в един от любимите си образи – този на Гацо Бацов. Той демонстрира уникални финтове и акробатични номера без топка, пременен с екипа на Челси.

 

„Роман Абрамович отдавна ме иска в отбора си и с мен направи най-големия си трансферен удар. Титлата ни е в кърпа вързана”, обяви Гацо. И засега се оказва напълно прав. Неговият любим Челси надигра Манчестър Юнайтед с 2:1 в директен спор за титлата и оглави класирането във Висшата лига. Митко Бербатов не успя да разкрие потенциала си и заедно със съотборниците си получиха рекордно ниски оценки от английската преса.

 

Краси Радков, заедно с Борис Солтарийски, Нели Петкова и балет Магаданс, сложиха началото на нова традиция в Night Flight. Всеки четвъртък в клуба ще гостуват актьори и изпълнители от Шоуто на Слави, които ще предлагат една различна вечер  в купонджийския афиш на нощна София.

 

Виктор Калев, победителката в „Стани попфолк звезда” Люси и една от подгласничките й – Роксана, ще бъдат гвоздеят на програмата на 8 април. Триото ще предложи микс от скечове и популярни хитове, а Кондукторът сред хората на Слави ще отправи специален поздрав навръх международния ден на ромите.