Защитникът на българския национален отбор Веселин Минев игра цял мач за Анталияспор в 28-ия кръг на турското първенство, но изявите му не бяха на ниво и беше оценен с една звезда. Всъщност представянето му не се отличаваше кой знае колко от това на останалите му съотборници и те загубиха с 0:4 при гостуването на Истанбул ББ.

Веднага след края на мача Минев тръгва за България, за да се включи в лагера на националния отбор преди мача с Унгария.

Второто попадение в срещата беше дело на бившия играч на Литекс Франсиско да Силва-Дока, който се разписа в 56-ата минута. Ерен Айдън откри в 34-ата, Тевфик Кьосе в 78-ата и Едуардо Виска в 88-ата оформиха крайното 4:0. След тази победа общинският отбор на Истанбул има 40 точки и заема 8-о място, а Анталияспор е 11-и с 35.

Спас Делев влезе в игра в 65-а минута за своя Мерсин, който успя да победи Трабзонспор с 3:2 като гост.

Във втора дивизия бившият нападател на Локомотив (Мездра) и Левски Исмаил Иса получи две звезди за 10-те минути в края на мача. Той влезе на мястото на Ариф при гостуването на лидера във Втора лига Елазъгспор на Гиресунспор, а срещата завърши 0:0. Въпреки пропуснатата победа Елазъгспор остава на 1-о място с 46 точки.

На 2-о място е Касъмпаша с 44, който стигна до драматична победа с 1:0 в градското дерби с Гюнгьоренспор. Златният гол беше дело на Али Билгин във 2-ата минута на добавеното време. За Касъмпаша 90 минути игра Георги Сърмов, който има две звезди. Николай Димитров влезе в 65-ата минута вместо Мурат, но не се включи по най-добрия начин.