Изпълнителният директор на ПСВ Айндховен Ян Рекерс и старши треньорът на тима Фред Рутен присъстваха на официалното представяне на Станислав Манолев като футболист на бившия европейски шампион.

И двете ръководни лица в ПСВ не скриха задоволството си от трансфера. Според Рекерс трансферът на Манолев е бил главната трансферна цел на клуба, който ще помогне с международния си опит.

Опитният специалист Фред Рутен определя качеството на българина да играе на различни постове като основно в избора му да привлече бранителя. Според Рутен Манолев е играч, който може да играе добре в офанзивен план, но в същото време печели всяко единоборство в отбрана.

Ето, какво казаха двамата на представянето:

Ян Рекерс, изпълнителен директор: Имаше достатъчно информация за него (Станислав Манолев). За ПСВ бе задължително да го привлечем. Според треньора той е невероятно здрав. А освен това е още един играч с международен опит.

Фред Рутен, старши треньор: „Много съм доволен, че отново имаме играч, който е толкова поливалентен. Той е десен бек, но може да играе и на други позиции. Това винаги е било важно за мен. Щастлив съм. Той е футболист със страхотно желание в офанзивната си игра, но освен това винаги печели единоборствата”.