Капитанът на младежкия национален отбор Николай Михайлов стана фен на актрисата Виолета Марковска от предаването „Денсинг старс”. Синът на Боби Михайлов подкрепи атрактивната млада дама, като гостува в предаването по Би Ти Ви и открито показа симпатиите си.

Още по-любопитно е, че Михайлов се прибра от Холандия днес и веднага взе участие в предаването. Не всичко обаче беше розово за талантливия страж. Култовият водещ и легендарен български актьор Тодор Колев зададе коварен въпрос: „Вярно ли е, че си вкарвал повече, отколкото на теб са ти вкарвали?”

Преди няколко дни в предаването „Голлиния” Ники Михайлов призна, че е свободен агент в живота, отбелязвайки че е скъсал с Николета Лозанова. 

И докато за Николай Михайлов, който сега пази в Твенте, но е собственост на славния Ливърпул се знае достатъчно, то хубаво да кажем, коя е Виолета Марковска.

Танцуващата напоследък хубавица е родена на 24 април 1987 година в столицата. Софиянката е завършила театрална школа, а наскоро участва и във филма „Шивачки” на Людмил Тодоров.