Новото попълнение на ФК Севастопол Александър Младенов разкри, че възнамерява да заведе приятелката си, с която има сериозни отношения, в Украйна. Синът на Стойчо Младенов се присъедини към отбора, воден от българския наставник Ангел Червенков, преди около две седмици.

Пред официалния сайт на украинския клуб полузащитникът разкри какво е семейното му положение в момента, както и любопитни подробности от личния си живот.

„Не съм женен, но имам приятелка. Имаме сериозни отношения. Сега тя е в България, но планирам да дойде тук, в Севастопол”, сподели играчът.

„Аз съм човек, който обича домашния уют. Свободното си време прекарвам вкъщи. С удоволствие се срещам и с приятели, но някакво конкретно хоби, освен футбола, нямам. Не мога да кажа, че ми харесва някакъв конкретен стил музика или определен жанр филми. Просто ми допада хубавата музика. Същото е и с киното, просто на човек му харесва даден филм, независимо дали е драма, или комедия. Що се касае до книгите, четивото трябва веднага да ме увлече… Разбира се, развличам се с интернет. Накъде без него? Още повече по време на лагери”, добави още играчът.

В новия си клуб Сашо Младенов ще облече екипа с номер 7. Самият той разкри, че до момента, в който се е присъединил към Севастопол, не е познавал лично старши треньора Ангел Червенков.

Отборът, воден от българския специалист, вече води подготовка за втория полусезон в Украйна. Ръководството на ФК Севастопол се надява, че българите ще успеят да извадят тима от зоната на изпадащите. В момента отборът заема предпоследната 15-а позиция с едва 14 точки.