Българският футболист Александър Младенов вече е футболист на ФК Краснодар. Играчът подписа контракт с руския тим за една година. За последно той игра в Славия, но през зимния трансферен прозорец се раздели по взаимно съгласие с «белите».

В официалния сайт на втородивизионния ФК Краснодар е описана подробно професионалната кариера на Младенов, като не е пропуснат и фактът, че е син на старши треньора Стойчо Младенов.

Александър Младенов вече има опит в клубове от Русия, след като през 2006 година подписа с Том Томск, където изигра 43 мача и вкара 4 гола. Няколко месеца по-късно той се присъедини към Ростов, но малко след това получи контузия, която му попречи да се изяви за този отбор.

Бившият футболист на ЦСКА вече премина успешно медицинските изследвания. В сайта на тима пише още, че старши треньорът на тима Сергей Ташуев възлага големи надежди на него, тъй като се счита, че Младенов е опитен футболист, притежаващ добри креативни способности и техника.

Първенството на втория руски ешелон стартира този уикенд, а първия мач на ФК Краснодар е в събота срещу Динамо Санкт Петербург.