Полузащитникът Александър Младенов, син на старши треньора на Ал-Ахли (Саудитска Арабия) Стойчо Младенов, може да се окаже съвсем скоро в състава на Ростов (Ростов на Дон), информират руските медии.

Футболистът бе част от отбора на Том Томск през последните три години, но втората част от изминалия сезон бе изключително тежка за него, след като претърпя контузия.

„Възможно е в най-скоро време да постигнем споразумение с полузащитника Младенов. Но всичко тук зависи от резултатите на медицинските изследвания, които футболистът трябва да премине през следващите няколко дни”, изясни ситуацията спортният директор на Ростов Александър Шикунов.

През лятото на 2008 година Младенов бе пред трансфер отново в Ростов, но тогава сделката се провали предимно заради травмата на полузащитника.

Ако синът на Стойчо Младенов подпише с новия си клуб, още в първия кръг на шампионата (14 март) ще трябва да се изправи срещу "българския" Амкар Перм, в който се състезават Мартин Кушев, Георги Пеев и Захари Сираков, а треньор е Димитър Димитров - Херо.