Контузеният защитник на Манчестър Юнайтед Рио Фърдинанд се чуди с какво да запълва времето си, освен с лечение на травмирания се прасец. Между рехабилитациите, Фърдинанд, популярен в онлайн средите като много активен потребител на социалните мрежи, обича да контактува с феновете си.

Днес следобед Рио направи специална серия „Въпроси и Отговори” в своя Twitter. Там той сподели някои любопитни факти за себе си с привържениците, които се поинтересуваха от състоянието му.

На един от въпросите – Кой според него е най-стилният футболист на Манчестър Юнайтед? – Фърдинанд не прояви скромност, и нареди себе си в компанията на Райън Гигс и българския голмайстор Димитър Бербатов, който според него се справя доста добре в подбора на облекло. „След мен, определено са Гигс и Бербатов,” пише Рио. „Бербатов определено полага сериозни усилия всеки ден.”

Към Фърдинанд бяха отправени и други въпроси за Берба, като например, кого предпочита между него и Рууни, него и Чичарито, и дали според него българинът ще остане в Юнайтед, но защитникът предпочете да запази мълчание по щекотливите теми.