Президентът на Риека няма намерение да трансферира Георги Иванов – Гонзо в друг клуб, разкри за Гонг мениджърът на футболиста Лъчезар Танев.

Преди време агентът разкри, че интерес към любимеца на феновете на Левски има от страна на Динамо Загреб. Хърватите се интересуваха и от Димитър Иванков, но според Танев, националният вратар едва ли ще заиграе в този клуб, тъй като отборът няма пари, с които да обезпечи привличането му.

„Президентът на клуба е изключително доволен от Гонзо и не иска и дума да става за продажбата му особено сега. Разбира се, всяко нещо си има цена. Т.е. ако има сериозна трансферна сума, всеки би се замислил, включително и той. Президентът иска да удължи договора му в Риека”, каза Лъчезар Танев.

„За Димитър Иванков има много сериозен интерес от страна на Динамо Загреб, но заради финансовите възможности на клуба в момента нещата са в застой”, допълни мениджърът.

Агентът заяви още, че продължава да търси и други възможности за вратаря, защото семейните обстоятелства на футболиста го задължават да премине друг тим.