Бившият футболист на Арсенал Рей Парлър заяви, че Димитър Бербатов е добър вариант за мениджъра Арсен Венгер през зимния трансферен прозорец.

„Най-големият въпрос в момента е с кого може Арсенал да подпише. Не смятам, че мениджърите обичат да правят трансфери през януари. Те предпочитат да взимат играчи през лятото, когато могат да новите попълнения могат да направят подготовка с отбора“, коментира Парлър.

„Загубата на Уолкът е голяма не само за Арсенал, но и за английския футбол. Той ще отсъства твърде дълъг период от време. Такива контузии винаги оказват влияние върху кариерата на дадения футболист“, добави бившият футболист на Арсенал.

„Арсен Венгер явно харесва Димитър Бербатов, иначе нямаше да се спряга неговото име за трансфер в Арсенал. Той е в последната година от договора си с Фулъм. Това ще даде възможност на Арсенал да го закупи по-евтино.“

„Много се говори за възможността Диего Коща да бъде взет от Атлетико Мадрид. Съмнявам се, че това може да стане факт, защото Атлетико преследва големи цели и няма да иска да се раздели с най-добрия си нападател. Ще видим какво ще стане до края на зимния трансферен прозорец, но смятам, че Арсенал ще привлече нов нападател“, каза още Рей Парлър.