Наставникът на Светослав Тодоров в Портсмут Хари Реднап обеща, че ако българинът остане в отбора ще му даде шанс за изява през следващия сезон, информира Тribalfootbal.

Преди броени дни елитният английски тим предложи нов договор на Тоди за още една година.

През този сезон обаче Тодоров не е в много добри взаимоотношения с мениджъра на клуба Хари Реднап, тъй като българинът рядко попада в неговите планове.

“Кану е способен да вкарва голове и направи точно това през този сезон, но не е толкова изявен нападател. Анди Коул е единственият добър голмайстор, който ние имаме. Само той успя да покаже високото си ниво. Бенжани пропусна да се докаже през тази година, както и Луа Луа, затова ще ми е интересно да видя какво ще направи Тоди през следващия сезон. Той ще получи своя шанс. Тодоров вкара много голове за нас в първенството”, заяви Хари Реднап.

През изминалите няколко месеца треньорът на Портсмут даваше празни надежди на българина, като му обещаваше, че ще играе, но предоставените му шансовете бяха минимални.

Интерес към Тоди проявява и българският шампион Левски. Преди седмица специално за Гонг Тодоров потвърди информацията, че е водил разговори с наставника на „сините” Станимир Стоилов.