Бившият английски национал и по настояще футболен анализатор Джейми Реднап смята, че Манчестър Юнайтед има две седмици, в които спешно трябва да привлече типичен централен нападател.

Според Реднап, атаката е единственото място, което куца на „червените дяволи”, тъй като нямат изявен таран, и решението на проблема, твърди той е закупуването на Димитър Бербатов или Марк Видука.

„Манчестър бяха агресивни на трансферния пазар цяло лято, но не отписвам още техни ходове в следващите 14 дни преди затварянето на прозореца. Бербатов ще е идеален,” пише бившият халф на Ливърпул и Тотнъм в коментар за „Дейли Мейл”.

„Как обаче ще убедят Тотнъм да го продаде вече е друг въпрос. „Шпорите” имат достатъчно собствени проблеми, но до момента отстояват на всички съблазнителни предложения за Бербатов и не е много вероятно да се разделят с него, въпреки че имат много нападатели. Бербатов би струвал и цяло състояние на Юнайтед – със сигурност над 25 милиона паунда, което прави по-приемлив опита да бъде привлечен Марк Видука,” казва още Реднап в рубриката си.