Димитър Рангелов отново бе сред най-добрите на терена за своя немски тим Енерги Котбус в контролна среща със сериозно българско участие в Анталия. Нападателят реализира два гола за победата на Енерги над румънския Оцелул с 3:1. На вратата на Оцелул бе Стоян Колев, а титуляр за отбора от Галац бе и Живко Желев. Другият българин в състава от Котбус – Станислав Ангелов не игра заради травма в левия крак.

И тримата българи на терена започнаха в стартовите състави на двата тима. Колев и Желев бяха заменени след почивката, а Рангелов остана до 75-та минута.

Оцелул изненадващо започна по-активно двубоя и още в 25-та минута Параскив откри резултата. Енерги обаче бързо изравни играта, а след това и резултата. Димитър Рангелов получи топката от Раделич и след рикошет в тялото на Колев я прати в мрежата.

Двата тима се оттеглиха на почивка при равен резултат 1:1, а на почивката наставникът на Оцелул смени целия състав, заедно с Колев и Желев. В 62-та минута отново Митко Рангелов се разписа в румънската врата. Българският нападател отбеляза с глава след центрирате на Скела от корнер. Шест минути по-късно Сьоренсен оформи крайното 3:1 в полза на Енерги Котбус.

По края на срещата немският тим доминираше, а наставникът на Енерги Боян Прашникар направи пет смени, сред които и тази на Рангелов с Йелич.

Следващата контрола на Енерги Котбус е срещу ФК Баку на 17 януари.