Контузеният нападател на Енерги Котбус Димитър Рангелов заяви в интервю за Гонг, че ще е готов за игра най-късно след две или три седмици.

„Операцията, която претърпях не беше, кой знае каква. Вече се чувствам много по-добре. Възстановявам се много по-бързо от очакванията на лекарите. От следващата седмица започвам да тренирам доста по-усилено. До десетина дни трябва да върна формата си. Очаквам до три седмици да съм готов за игра”, разкри един от играчите попадащи в плановете на Пламен Марков.

Юношата на Славия смята, че това е най-трудният период от началото на професионалната му кариера.

„Плановете ми стартират с това да се възстановя от получената контузия. Има много време до края на сезона. Надявам се отборът на Котбус да остане в елитната дивизия. Футболът в Германия ми харесва. Фен съм обаче най-вече на играта в Англия. Там се практикува още по-бърз футбол. Нямам нищо против някога да играя и там”, отбеляза Димитър Рангелов.

Нападателят не спести суперлативите си към другия българин в Енерги Станислав Ангелов. Според Митко Рангелов Пелето играе отлично на почти всички позиции на терена. „Когато сме заедно на терена изпитвам истинска наслада. Радвам се, че в момента имам такъв съотборник, като Станислав Ангелов”, завърши Рангелов.