Героят за феновете на футбола в Котбус Димитър Рангелов разкри в интервю за Гонг, че след попадението в мрежата на Ханза очите му са се напълнили със сълзи. Българинът се завърна на терена след дълго продължило лечение и заби важен гол за своя Енерги.

„И преди съм вкарвал голове, но този беше много важен и сладък за мен. Усещането беше невероятно, дори ми се насълзиха очите, когато целият отбор беше върху мен, след гола. Беше много хубаво, не мога да го опиша”, заяви нападателят на Енерги.

„Направихме една много голяма крачка за нашето оставане в Първа Бундеслига. Да не забравяме, че има още четири мача до края, а програмата ни е много трудна. Предстоят ни две поредни гостувания на Вердер и Карлсруе, а после приемаме Хамбургер. Трябва да спечелим поне две-три точки. В Германия всичко е възможно. Понякога по-слабите отбори бият челниците в класирането”, коментира юношата на Славия.

Митко Рангелов благодари чрез Гонг на цялото си семейство и приятелите си за подкрепата в трудните месеци, когато беше извън играта. Голмайсторът на Енерги Котбус заяви, че е получил голяма помощ и от Антонио Ананиев, който работи в тима от елитната германска дивизия.

„Все още съм футболист на Енерги Котбус. До лятото съм преотстъпен от Страсбург. Картите са в ръцете на шефовете от Енерги. Ако искат да остана трябва да доплатят необходимата сума, която е записана в договора. За други предложения аз лично не знам. Има още четири мача, което си е цял един месец. Това обаче не е най-важното, трябва по-бързо да вляза във формата, която имах преди контузията”, завърши за Гонг Димитър Рангелов.