Димитър Рангелов и Валери Домовчийски започнаха като титуляри за Енерги Котбус и Дуисбург при равенството 1:1 между двата отбора в среща от 19-ия кръг от втора дивизия на германското първенство по футбол.

Рангелов остана на терена до 64-та минута за Енерги, когато беше заменен от Леонардо Битенкорт при резултат 1:0. Точен за домакините от Котбус, които се намират на десета позиция във временното класиране с актив от 23 точки, беше Марк-Андре Крузка в 34-та минута.

Енерги изпусна да спечели победата, въпреки че игра половин час с човек повече на терена. Червен картон получи бившият бранител на Литекс - Джемал Берберович, а това амбицира гостите и изравнителното попадение падна 15 минути преди края. Точен за крайното 1:1 беше Бранимир Баич, който се разписа секунди след излизането на Домовчийски от терена. Бившият нападател на Левски беше заменен от Фламур Кастрати.

Равенството остави Дуисбург на 12-о място в класирането с актив от 20 точки. Франкфурт, който се намира в зоната за плейофи за оставане в дивизията, е с пасив от шест точки срещу Дуисбург.