Българският нападател Димитър Рангелов сподели в интервю за Гонг, че победният гол във вратата на Вердер Бремен е един от най-сладките в кариерата му.

„В последните минути винаги се вкарват трудно голове. За сметка на това са най-сладки. Още повече в мача срещу Вердер голът ми донесе и победа. Усещането беше много приятно, почти не мога да го сравня с нищо. Не успяхме много да празнуваме, защото на следващия ден имахме тренировка. Ние нямаме много време за удоволствия, защото трябва във всеки мач да се борим здраво, за да си запазим мястото в лигата”, сподели българският национал Рангелов.

„Когато стана гола не гледах на никъде другаде. Радвам се, че уцелих мрежата. Хубаво е, че и вратарят не спаси. Имах и малко късмет. След това и аз видях на повторенията, че Станислав Ангелов е бил на много добра позиция, за да му подам и да вкара. Моята позиция е такава, че трябва да рискувам в подобни положения”, допълни юношата на Славия.

Попитан дали очаква отново да бъде глобен от шефовете на Енерги този път, защото бележи важни попадения, Рангелов отговори: „Много добър въпрос. Благодаря ви, че ми го задавате. Ние и сега и преди показваме качествата, които притежаваме. Просто сега трудът, който влагаме се вижда. В Бундеслигата трябва да си на ниво не само в мачовете, а и във всяка тренировка. Дано продължим да сме във форма. Искрено желая Станислав да е здрав и да поддържа това високо равнище”, продължи Димитър Рангелов в интервюто си за Гонг и предаването „Голлиния”.

„Според мен въпреки слабите резултати в последно време фаворит за шампион в Бундеслигата е Байерн Мюнхен. Това е отборът, който притежава потенциала и възможностите да стане първи. Много е интересно и според мен ще бъде така до края на шампионата”, завърши развихрилият се напоследък български нападател на Енерги Котбус.