Българският нападател на Енерги Котбус Димитър Рангелов заяви специално за Гонг, че е бил изгонен неправилно в снощния мач срещу Арминия Билефелд. Таранът реализира гол, но получи червен картон в края на първото полувреме.

„Мачът започна доста добре. Имахме няколко чисти положения и дори поведохме. Направих един шпагат в средата на терена, играх за топката, но ми показаха червен картон. Мисля, че бях изгонен неправомерно. Отново поведохме, но не успяхме да спечелим”, сподели по телефона от Германия Митко Рангелов.

„Дано Енерги се спаси и тази година от изпадане. Няма да ни е лесно, защото трябва да печелим домакинствата и да крадем каквото може навън. Бундеслигата е много равностойна, виждате какво прави Хофенхайм. Новак в групата, а е на първо място. Отборът им е съставен от много млади футболисти”, продължи нападателят на Енерги, който вкара три гола в последните два кръга.

„Надявам се Станислав Ангелов да се върне по-бързо на терена. Той претърпя някаква интервенция, защото имаше проблеми със зъбите. Чакам скоро да се завърне, за да помогне на отбора, а и на мен. Все още Пелето не тренира с нас”, отбеляза Рангелов.

Юношата на Славия не скри, че все още е разочарован от загубените точки срещу Грузия. „Такива мачове не се забравят лесно. Националният отбор е една от малкото радости на българския народ. Надявам се за напред резултатите и играта да са по-добри”.

Футболистът на Енерги не пожела да коментира евентуален бъдещ трансфер, като отбеляза, че държи по-бързо да влезе в оптималната форма от миналия шампионат в Германия.