Мениджърът на Тотнъм Хуанде Рамос не отрече възможността Димитър Бербатов да понесе финансова глоба за това, че не е бил във форма, за да вземе участие в мача със Съндърланд, който „шпорите” загубиха.

„Това решение трябва да бъде взето от клуба. Това е много интересен въпрос и трябва да питата шефовете”, обърна се Рамос към английските журналисти.

„Утре ще имаме специална среща с Бербатов и ще разговаряме с него. След това ще стане ясно дали ще му бъде наложена финансова глоба”, добави мениджърът на Тотнъм.

„Ситуацията, в която се намира Димитър е много лична. Има футболисти, които могат да покажат най-доброто от себе си при такива обстоятелства, но има и такива, които не успяват. Бербатов е от втория тип”, допълни испанецът.

„Ние искаме да знаем дали той ще има желание да играе в следващия мач на Тотнъм, ако няма ние ще потърсим решение на ситуацията”, каза бившият старши треньор на Севиля.

„Бербатов няма никаква сила. Ако той не се намира в кондиция да играе, той няма да бъде включен в групата на Тотнъм”, завърши Хуанде Рамос.