Мениджърът на Тотнъм Хуанде Рамос за пореден път, този път в частен разговор, е заявил, че българският нападател Димитър Бербатов със сигурност няма да играе на „Уайт Харт Лейн” през следващия сезон.

Рамос вече планира схемата на „шпорите” за догодина, без да включва в нея капитана на българския национален отбор. Пред свои близки приятели, испанският наставник е споделил, че според него 27-годишният голмайстор ще подпише с Барселона или Реал Мадрид.

Миналата седмица английските медии вече писаха за това как агентът на Бербатов Емли Данчев е започнал да му търси нов клуб, който да играе в Шампионската лига. Въпреки интереса от страна на Челси и Манчестър Юнайтед, таблоидите също твърдят, че трансфер в Испания е по-вероятен.

Димитър Бербатов все още има две години от договора си с Тотнъм, което означава, че лондончани със сигурност ще искат баснословна сума за него. Клубът ще излезе на печалба над 100%, след като закупи българина за 11 милиона паунда преди две години, а сега иска поне 40 милиона за правата му.