Наставникът на Тотнъм Хуанде Рамос заяви, че българският нападател на тима Димитър Бербатов няма да бъде продаден на Манчестър Юнайтед в следващия месец, като каза: „Просто няма начин той да отиде.”

„Няма никаква възможност Бербатов да ни напусне през януари. Напротив – Митко ни е нужен, тъй като ако искаме да постигнем целите си, ни трябва играч от неговата класа”, каза испанският специалист.

Няколко клуба искат да си осигурят услугите на капитана на българския национален отбор, като сред тях са и градските съперници от МанчестърЮнайтед и Сити. Сър Алекс Фъргюсън е голям почитател на играта на българина, като вчера се появиха информации в английските медии за нова оферта към него.

Рамос обаче разби всички надежди на шотландския специалист, като даде ясно да се разбере, че „червените дяволи” ще трябва да се бръкнат много дълбоко, ако искат наистина да си осигурят услугите на Бербо и то в края на сезона, а не през зимния трансферен прозорец.

„Те ще трябва да извадят на масата доста пари и няколко добри играчи, за да могат да компенсират качеството на Димитър. За нас, той е състезател, който няма да бъде продаван. Много трудно ще е, за който и да е, да си осигури услугите му”, сподели още Рамос.