Мениджърът на Тотнъм Хуанде Рамос намекна, че след края на сезона ще се раздели с част от основните си футболисти, за да може да привлече набелязаните цели за летния трансферен прозорец.

Очаква се испанецът, който пое „шпорите” през октомври, да направи значителни промени в тима за новия сезон в Англия. Като основни цели за лондончани се смятат крилото на Севиля Диего Капел и нападателят на Атлетико Мадрид Диего Форлан.

Името на българския национал Димитър Бербатов пък усилено се спряга за трансфер в Манчестър Юнайтед, а в последно време се заговори и за интерес от все още действащия европейския клубен шампион Милан. Трансфер на голмайстора в някой от водещите клубове в Европа би осигурило на Рамос значителни средства за покупки.

Според запознати наставникът на Тотнъм е готов със списъка с напускащи футболисти, но все пак самият той коментира, че ще изчака до края на сезона, за да реши окончателно кой ще напусне „Уайт Харт Лейн”.

„Трябва да видим как ще приключи сезонът за нас преди да решим, кои футболисти да напуснат и кои да привлечем”, заяви Рамос.

„Нямаме определена сума за трансфери. Всичко зависи изцяло от приходите, които ще вземем от продадените футболисти. Не можем да имаме прекалено голям състав. Ако дойдат нови футболисти, това значи, че други ще трябва да си тръгнат”, коментира още мениджърът на Тотнъм.