Мениджърът на Тотнъм Хуанде Рамос застана на страната на българския нападател Димитър Бербатов, обявен за „безразличен” към случващото се на терена. Испанският специалист обяви, че изобщо няма притеснения от намесата на агента на Бербатов Емил Данчев и непрекъснатите трансферни спекулации около българина.

През седмицата Данчев за пореден път наля масло в огъня, како заяви, че неговият клиент заслужава да играе в Шампионската лига, където Тотнъм определено няма да бъде догодина. Запитан дали му е писнало от Емил Данчев, Рамос отговори: „Това не е проблем, който ме притеснява. Аз съм тук, за да привеждам и поддържам отбора във форма. Агентите просто са част от работата.”

Повечето медии в Англия вчера похвалиха Бербатов за хубавия гол срещу Уигън, но всички отбелязаха, че на моменти той отново се е дистанцирал от играта и е изглеждал „безразличен”.

„Той просто има специфичен стил на игра,” защити го Рамос. „Всеки играч си изгражда собствен стил и това не може да бъде променено, просто не подлежи на промяна. Но аз имам добри отношения с всички играчи в клуба.”

В много отношения, коментират още на Острова, играта на Тотнъм отразява тази на Бербатов – започват страхотно, но след това избледняват.