Сериозен успех постигна младият български вратар Михаил Иванов, който пази в Сиена. Той се превърна в първия българин след престоя на Валери Божинов в Италия, който е попадал в групата на тим от Серия А. Другите българи подвизавали се в калчото през годините са Ники Илиев, Христо Стоичков и Краси Чомаков.

19-годишният талант бе резервен вратар за своя отбор в мача от 35-тия кръг на първенството срещу Палермо, завършил с успех 1:0 за отбора на Иванов.

По принцип Михаил, който от 13-годишен е в Италия, е четвърти вратар в своя отбор, но проблеми на резервите Елефтерополус и Манита доведоха до там, българинът да влезе за първи път в групата.

Самият Иванов разкри за Гонг, че дори е бил близо до това да дебютира в Серия А. Титулярът Джанлука Курчи е имал контузия и участието му в мача е било под въпрос. По тази причина по време на целия двубой българският талант е загрявал по заръка на треньора на вратарите.

С победата, постигната след гол на Емануеле Калайо в 60-та минута, Сиена вече е на 14-то място с 43 точки, на цели 13 над зоната на изпадащите и на практика е сигурен в участието си в Серия А и през следващия сезон.

Това може да доведе до скорошен дебют за Иванов в Серия А. Преди това обаче за Мишо предстои 1/8-финал в „Примавера” срещу Интер.