Пари Сен Жемрмен все още таи надежди да привлече българския нападател Димитър Бербатов, пишат фенските сайтове във Франция. От клуба се надяват да вземат звездата на Манчестър Юнайтед преди да изтече месеца, а с него и трансферния период.

В изданието, насочено предимно към феновете на ПСЖ, се посочва, че нападателят е голмайстор на английската Висша лига през изминалия сезон. Въпреки това, в края на кампанията той бе оставен извън финала на Шампионската лига срещу Барселона. Димитър Бербатов има само една година до края на договора си с „червените дяволи”, но самият той не крие, че се надява да подпише нов.

Според слуховете, от ПСЖ са готови да извадят 11 милиона паунда, за да си осигурят услугите на 30-годишния българин.

През последните няколко дни се появи информация, че спортният директор на френския тим Леонардо се е свързал лично с Димитър Бербатов, за да разбере, дали играчът има интерес да продължи кариерата си в Париж. Малко по-късно обаче шефът на ПСЖ отрече да е разговарял с българския футболист.

Слуховете сочат, че все пак Леонардо продължава да иска нов централен нападател, като приоритет за него е Димитър Бербатов. Втори в списъка му е Алберто Джилардино от Фиорентина.