Българският вратар Николай Михайлов отново е обект на интерес от страна на холандския гранд ПСВ Айндховен, съобщава в неделния си брой вестник СуперЕкспрес. Михайлов, който наскоро се обвърза с нов договор с настоящия си клуб Твенте, обаче остава втори вариант след полски вратар.

22-годишният Пжемислав Титон, който в момента пази за Рода (Керкраде), е привлякъл вниманието на филипсите.

"Вярно е, че представители на ПСВ са се свързали с моя мениджър," потвърждава за този интерес Титон. Очевидно е, че трябва да съм поласкан от интереса на големите клубове, но английската Висша лига моята цел. Затова бих отишъл на място, което ще ми помогне за тази моя цел.

22-годишният Титон дебютира преди два сезона за Рода и бързо се наложи като титуляр. Преди това той играе в родината си за Гурник Лежна.

ПСВ търси заместник на резервния вратар Бас Роорда, който ще прекрати кариерата си след края на сезона. Навършилият 37-години Роорда със сигурност напуска клуба през лятото и ще търси контракт в Америка или в Арабския свят. Ако това не стане, той ще прекратени кариерата си.

Клубът, в който играе друг българин- защитникът Станислав Манолев, има още две опции, ако нищо не се получи с Титон. Става въпрос за Николай Михайлов от Твенте и Симон Миноле от белгийския първодивизионен клуб Сейнт Труйден, пише СуперЕкспрес.