Проблемите в състава на Манчестър Юнайтед може да ускорят трансфера на Димитър Бербатов при „червените дяволи”, разкрива английската преса.

В началото на лятото офертата от 20 милиона паунда бе отхвърлена, но най-вероятно този път шампионите на Европа ще извадят повече, за да си осигурят услугите на капитана на българския национален отбор.

Проблемите пред Сър Алекс Фъргюсън са огромни, след като стана ясно, че Уейн Рууни ще пропусне началото на първенството, заради вирус. Аут са и Кристиано Роналдо (травма), Нани (наказание) и Андерсон (Олимпийски игри). Луис Саха също е травмиран и по този начин Юнайтед остава без нападатели за старта на кампанията.

„Започвам да се притеснявам, дали ще имаме готов отбор за старта на шампионата, тъй като Нани е наказан, Андерсон е на Олимпиада, а не знам, дали ще мога да използвам Рууни. Той пипна този вирус в Нигерия и нещата не са добре. До началото на сезона има 12 дена и той не е в състояние да тренира”, обясни шотландският специалист.

Ако Бербатов не пристигне на „Олд Трафорд” Фъргюсън ще трябва да заложи на младока Фрейзър Кембъл за партньор на Карлос Тевес поне в началото на сезона.