Президентът на Левадиакос Янис Компотис е останал разочарован от поведението на треньора Георги Василев след пораженията, когато той е хвърлял вината за тях върху футболистите. Това заявява Компотис пред вестник Спорт Дей.

"Не е нито коректно, нито пък мъжка постъпка винаги играчите ти да са виновни. Аз смятам, че нашите футболисти имат потенциал и ако запазим мястото си в Суперлигата, ще го докажем. Разочарован съм и от поведението на отбора, който играеше крайно защитно и страхливо. Това е причината и за доста от пораженията ни", твърди още президентът на Левадиакос и обявява, че пример за това било поражението с 1:4 при гостуването на Ксанти. "В един момент мислех, че всички наши играчи са защитници. При такова поведение не само, че ще загубиш, но и нямаш никакъв шанс".

Именно след този мач същият вестник написа, че Компотис е много разочарован от българския си треньор и се надява на качествата на футболистите повече, отколкото на него.

Освен това се твърди, че и помощникът на Василев- другият българин Йордан Йорданов, също ще бъде уволнен. Най-вероятно за нов треньор на отбора ще бъде назначен Бабис Тенес, чието име преди няколко години нашумя заради успехите му със скромни отбори като Керкира и Калитеа.