Точно 10 дни остават до затварянето на трансферния прозорец във футбола. Който е имал желание да купи или да продаде играчи на сигурно, вече го е сторил. Който обаче е разчитал на своя нюх в блъфирането, все още не е извадил последния си коз.

Идва моментът, в който играчите на пазара трябва да извадят последното асо от ръкава си, за да подсилят съставите си или да попълнят касите си. Последно десет, както се казва в играта на карти.

Какво да очакваме ние? Естествено най-вече развръзката по сагата „Бербатов“. Кой от анонсите ще се окаже най-силен? Дали желанието на Тотнъм да задържи перлата си, или несподелената на глас мечта на българина да акостира на „Олд Трафорд“? А може би някъде другаде?

От очакваните продажби на Запад от български клубове най-голяма е интригата около дуото на Левски Домовчийски-Димитров. Ще ги видим ли и тях с екипите на английски клубове? Разбира се, и на по-ниско ниво надлъгването навлиза в решителна фаза. Всеки иска някого, а ответната страна уж се дърпа. Много често трансферите стават атрактивно и драматично в последните часове на отворения трансферен прозорец. Така че до 00.00 часа на 31 януари срещу 1 февруари всичко е възможно. Очаквайте дори неочакваното!