Мениджърът на Тотнъм Мартин Йол за пореден, но вероятно последен път получи кредит на доверие от ръководството на клуба. Един провал в неделя или през следващата седмица обаче със сигурност ще изпрати специалиста директно у дома.

Марк Хюз е най-вероятният наследник на холандеца, пише днес английският „Телеграф”.

Загубата от Нюкасъл в понеделник остави Тотнъм само с една победа от 10 мача и със сериозни проблеми в съблекалнята, демонстрирани от Димитър Бербатов и Джърмейн Дефоу.

Дори една победа срещу Блекбърн през уикенда обаче може да не спаси главата на Мартин Йол, смята още изданието. След изхарчените 40 милиона паунда за трансфери през лятото, от Тотнъм се очакваше към момента да е поне сред първите четири.

Ръководството на Тотнъм от друга страна много харесва методите на Марк Хюз, който върши страхотна работа д ограничен бюджет в Блекбърн.

Настоящият договор на Хюз изтича през 2009 година, но Тотнъм може да посрещне всички искания на Роувърс за компенсация. Ако подобен ход се провали, то „шпорите” може да се обърнат и към мениджъра на Портсмут Хари Реднап, завършва „Телеграф”.