Българският национал Ивелин Попов записа пълни 90 минути и асистенция за своя Газиантепспор при домакинската победа с 2:0 над Кайзериспор.

Бившият футболист на Литекс не успя да се разпише, но показа обичайното си добро ниво в мачовете от турското първенство. Юношата на Левски бе отличен с три звезди от спортните „Фанатик” и „ Фотомач”.

Победата за домакините от Газиантепспор дойде с голове след почивката на двубоя. Най-напред бразилецът Жулио Силва Сезар Соуза бе точен в 57-та минута. Четвърт час преди последния съдийски сигнал победата бе осигурена от точен изстрел на Ахмет Ари, като подаването за попадението бе именно на Попето. Националът започна мача като десен полузащитник, но след час игра бе преквалифициран като опорен халф от треньора си Кафказ Толунай.

Победата в днешния мач изкачи Газиантепспор с едно място по-напред във временното класиране. Отборът на Ивелин Попов вече заема осмо място в шампионата на Турция.

От отборите с български футболисти най-добре продължава да се представя шампионът Бурсаспор с Димитър Иванков, който е на втора позиция