Дни след като Алисия и Валери Божинов направиха най-голямото лично дарение във Vip Brother 3, нежната половинка на звездното семейство започна подготовката си като новия звезден репортер на "Нова телевизия".

Изявите ú ще гледаме всяка вечер от понеделник до петък в 19:30 ч. Алисия толкова хареса работата си като репортер, че пожела да остане на постоянна работа в телевизията, да тича по събития и да прави материали по темите на деня.

Като млада майка и половинка на футболист, певицата от каталога на "Ара мюзик" прие много лично темата, свързана с футболното хулиганство. Тя заявява, че иска всички деца да растат в спокойствие и мир, и съветва малчуганите да се занимават с по-"миролюбиви" спортове, какъвто е шахмата например.

Иначе, по време на снимки Алисия искрено се забавляваше, хората я разпознаваха, тя даваше автографи и не се притесняваше да огласява собственото си мнение по всички въпроси.

Темите тази седмица са:

Понеделник - 13 април:

За проблемите със записванията в детските градини, свързани с новите критерии, по които се дава предимство на някои деца: разговор с Малина Едрева - председател на групата на ГЕРБ в Столичния общински съвет и председател на Комисията по култура и образование.

Алисия прави анкета и с деца от 63-то ОДЗ в София.

Вторник - 14 април:

Мнението си за футболното хулиганство пред Алисия изразяват шефовете на фенклубовете на ЦСКА - Димитър Ангелов - Дучето, и на "Левски" - Златин Тепсиев, както и пресаташето на Българския футболен съюз Павел Колев.

Сряда - 15 април:

Представители на парламентарните групи на БСП (Георги Близнашки), СДС (Мартин Димитров) и ДПС (Ахмед Юсеин) коментират по темата "Гласуване с чужди карти".

Четвъртък - 16 април:

За насилието в електронните игри за деца Алисия разговаря с психолога д-р Диана Бакалова, според която всичко зависи от семейството, и с Мартин Кадинов - председател на Българската федерация по компютърни конзолни спортове. Според него компютрите само помагат за интелектуалното развитие на подрастващите.

Петък - 17 април:

Как да влезем във форма за лятото и да преодолеем пролетната умора - съвети по темата ще даде доцент Донка Байкова, и инструкторът по таебо Мартин.