Пол Погба и Андерсон са аут до края на сезона за Манчестър Юнайтед, новината потвърди мениджърът на „червените дяволи“ сър Алекс Фъргюсън. Шотландският спец говори на обичайната пресконференция преди двубоя от Висшата лига с Евертън този уикенд.

С контузията на французина пък се отваря място за българския нападател Димитър Бербатов поне за място на пейката. Именно младокът отпадна от групата миналата седмицата за двубоя с Астън Вила, а неговото място зае бившия ни национал. Във въпросния мач, Бербатов записа дори минути на терена, което не се бе случвало от почти два месеца.

Ашли Йънг се очаква да бъде на линия за домакинството на „Олд Трафорд“ срещу „карамелите“, въпреки че получи лек удар миналата седмица.

„Ще пусна състава от мача с Вила. Всички са здрави. Ашли Йънг получи лека травма миналата неделя, но се надявам, че ще бъде окей. Единствената нова контузия в отбора е тази на Погба. Той получи удар в глезена в понеделник в мача на резервите. Мисля, че е аут до края на сезона“, коментира сър Алекс.

„Като изключим това, всички други са на линия. Да се надяваме, че ще успеем да покажем това, което показахме миналата седмица. Срещу Евертън никога не е лесно. Да се надяваме, че ще получил резултата, който искаме“, каза още шотландският колос.

Фъргюсън призна, че Майкъл Оуен все още не може да играе, а по всяка вероятност и Андерсон няма да може да вземе участие в оставащите четири мача на „червените дяволи“ във Висшата лига.